Contact: Telefon: +40 766 44 39 00  +40 773 70 44 56

E-mail contact@inchirierigeneratoareelectrice.ro

Pretul unui generator de inchiriat

Nu avem o lista fixa de preturi pentru inchirierea generatorului. Acestea se negociaza in functie de: distanta care e de parcurs pana la obiectiv, timpul de inchiriere a generatorului si durata de functionare, asistata sau neasistat de personal calificat din cadrul firmei.

Preturile de inchiriere a generatorului se negociaza in functie de criterile afisate in textul de mai sus.

Va punem la dispozitie spre inchiriere generatoare electrice care se pot tracta cu putere de: 176,126,100,50,6.5 KVA ; rulote tractabile pentru filmari, costume si machiaj; mese, aeroterme, scaune si coruturi pentru basecamp; Toaleta tractabila; Videocamera specializata.

Pentru negocierea preturilor, apasati butonul Contact din meniul de sus, unde veti gasi datele necesare pentru a intra in legatura cu un reprezentat legal al firmei.

Referinte

 

Va stam la dispozitie cu o gama complexa de servicii . Experienta acumulata in acest domeniu, ne impune un standard ridicat al serviciilor prestate. Toate echipamentele ce le oferim spre inchiriere sau vanzare sunt de calitate si sunt importate  din Germania.

Generatoarele oferite spre inchiriere sunt  cu consumuri mici de maxim 235 g motorina/KVA produs. Generatorele de curent inchiriate sunt dotate cu automatizari performante , cu protectii la supratensiune, subtensiune, frecventa necorespunzatoare sau suprasarcina. In functie de aplicatie putem oferi pentru inchiriere grupuri electrogene mobile sau stationare cu carcasa insonorizanta normala sau insonorizare speciala pentru functionare in zone rezidentiale. 
Generatoarele electrice inchiriate pot fi utilizate pentru functionare continua, intermitenta sau cu pornire automata in cazul intreruperii alimentarii cu energie electrica din reteaua publica. Avem echipe ce asigura operatiunile de service si mentenanta pentru operatiuni de inlocuire a consumabilelor , in sarcina utilizatorului ce inchiriaza grupul generator intra doar alimentarea cu motorina.
 

Inchirieri generatoare tractabile - Iveco 176KVA, Deutz 126KVA, Cummins 100KVA, Perkins 50KVA


MEDIA PRO PICTURES
MEDIA PRO STUDIOS
CASTEL FILM
DOMINO PRODUCTION
DOMINO FILM
HI FILM PRODUCTIONS
SAGA FILM
RELOAD FILM
CARTEL FILMS
SOUND & LIGHT SOLUTION COMPANY
PROFESSIONAL PRESENTATION SOLUTIONS ROMANIA
QB PROMOTION COMP
TOP EVENT
MARBO TRADE
FILM LOCATION GUID
GREENMID
B.A.D. TEHNO
BOLD COMMUNICATION
POWER RENTAL
CONTUR FILM
ZEEDO SOUND&LIGHT
INTERPRESS TURISM
PARADIGMA GROUP
DIPLMATIC SOLUTION
QUADRANT INTERNATIONAL
VOLTAUDIO
COOL PROMOTION
CONTUR CONCEPT
MERCI EVENTS
VIDEO SMART
STANDAR VISION
PHILIPS MORRIS ROMANIA
BUCHAREST ARENA
TOTALLIZOLATII
UNITECH ELECTRONICS
MITRA FILM
EREN CONS
SILVER BULLET
PINK GM PRODUCTION
TMUCB SA SUCURSALA MIDIA
SEVEN FILM
EVENTRURES CONCEPT SOLUTIONS
CREATIVE VISION BRODCAST
SISO COMPANY
PRIMARIA ORAS BUFTEA
PANLIGHT STUIO
HUMAN COMMUNICATION GROUP
IMAGE LED GROUP
CENTRU DE FOTBAL MOGOSOIA
IM STANDARD VISION
DDDECOR
MEDIA RENT
RANDDER GRUP
ACP INFROMATION TEHNOLOGY SOLUTION
MALAXA CONSTRUCT
DIGITAL SPRINT
INDACO SYSTEMS
ANF PISCICOLA LAND
AUDIO VIDEO SYSTEMS
MANDRAGORA MOVIES
ASOCIATIA ROKOLECTIV
REALITATEA MEDIA
PROPAGANDA CREATIVE SERVICES
ANTENA 1
CALUL BALAN RESTAURANT
GONDOLA RESTAURANT
FRATELLI CLUB
BONTON CLUB
VERDI CLUB
BAMBO CLUB

Inchirieri generatoare electrice Tractabile

Inchirieri generatoare electrice - Perkins 50KVA, Cummins 100KVA, Deutz 126KVA, Iveco 176KVA

Datorita experientei in acest domeniu va putem raspunde la orice intrebare cu privire la tipul de generator ce il doriti sa il inchiriati pentru nevoile dumneavoastra.


Generatoarele ce le oferim spre inchiriere sunt de ultima generatie, cu un consum foarte mic, consumul maxim al unui generator este de 235g(motorina)/KwH. Generatorele de curent inchiriate sunt dotate cu automatizari performante ce asigura un randament ridicata luand in calcul consumul si energia produsa. Generatoarele sunt dotate cu protectii la supratensiune, subtensiune, frecventa necorespunzatoare sau suprasarcina. In functie de necesitate oferim spre inchiriere grupuri electrogene mobile sau stationare cu carcasa insonorizanta normala sau insonorizare speciala care sunt perfecte pentru functionare in zonele rezidentiale.

Utilizarea generatoarelor electrice poate fi continua, intermitenta sau cu pornire automata in cazul intreruperii alimentarii energiei electrice din reteaua de energie publica.

Angajati nostri se ocupa de service si anume: inlocuirea consumabilelor (filtre, ulei), clientul care inchiriaza grupul electrogen sau generatorul electric este responsabil  numai cu alimentarea combistibilului.

In functie de nevoile voastre putem inchiria si accesorii necesare conectarii consumatorilor la generatoarele de curent. Mai putem oferi servicii de conectare si instalare a consumatorilor la grupul generator inchiriat sau supravegherea acestuia. Putem oferi si servicii speciale de service sau inchirieri pentru diferite evenimente mai mari (filmari, spectacole, evenimente).

In cazul unor eventuale probleme, contractul de inchiriere a generatorului electric, ne obligam sa intervenim in cel mai scurt timp, cu solutii optime pentru o rezolvare eficienta pentru toate tipurile de generatoare oferite.


Daca doriti unul din aceste utilaje pe o perioada scurta de timp, este mult mai eficient pentru dumneavoastra sa inchiriati un generator electric decat sa sa il achizitionati. Firma noastra va ofera spre inchiriere generatoare diesel de curent electric pe care le puteti utliza atat ca sursa de alimentare continua cu energie cat si ca sursa de back-up in cazul caderilor de tensiune. Serviciile pentru inchirieri de generatoare pe care le oferim pot deservi cu succes o gama larga de utilizatori in domeniul constructiilor, al evenimentelor de diverse tipuri, al pastrarii sau suplimentarii cu energie elctrica in cazul unor diverse probleme cu aprovizionarea de energie electrica in zone comerciale sau rezidentiale, unde se cere o poluare fonica minima.

Eeste mult mai avantajosa inchirierea unui generator electric decat achizitionarea acestuia. Contractul de inchiriere a grupuli generator implica un cost mai redus, transport rapid in locatie, acesta fiind pregatit pentru functionare, asigurandu-se intretinerea echipamentului precum si reparatiile prin personalul calificat in timpi extraordinar de rapizi, mentinand un standard de calitate foarte ridicat. 

Recomandam inchirierea unui generator electric pentru urmatoarele situatii:

  • pentru evitarea unor pene de curent anuntate;
  • calitate scazuta a energiei furnizate de retea, puterea oscileaza;
  • santiere si diferite proiecte in domeniul constructiilor;
  • alimentarea cu curent intr-o locatie unde nu exista bransament la reteaua publica pana la conectare;
  • in locati unde nu exista o alta sursa de furnizare a energiei electrice;
  • pentru putere suplimentara care ajuta la realizarea unu proiect sau proces de fabricatie;
  • organizaare diferitelor evenimente care necesita o sursa stabila de energie electrica.